Coinbase International 3 Yeni Popüler Altcoin Listeleyecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, 2 altcoin için daha vadeli işlemleri açacağı duyurdu.

Coinbase’in 14 Mart tarihinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced’da Stacks (STX) ve StarkNet (STRK) için sürekli vadeli işlemler başlayacak.

Yapılan açıklamaya göre vadeli işlemler borsası olan Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced’da STX-PERP ve STRK-PERP işlemleri TSİ 21 Mart saat 13.00’te işleme açılacak.

Coinbase International Exchange, ABD dışındaki müşterilerine de sürekli vadeli işlem hizmeti sunmak için Bermuda’dan eylülün sonunda onay almıştı.

Coinbase daha önce Cardano (ADA), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Stellar (XLM), Polygon (MATIC), Bitcoin Cash (BCH), Celestia (TIA), Injective (INJ), Sei (SEI), Aptos (APT), Filecoin (FIL), Sui (SUI), Polkadot (DOT), Internet Computer (ICP), Near Protocol (NEAR), Blur (BLUR), Sei (SEI) ve Uniswap (UNI) için sürekli vadeli işlemleri başlatmıştı.

CoinGecko verilerine göre STX, son 24 saatte %9 düşüş yaşayarak yazım esnasında 2,73 dolardan STRK ise %12,7 düşüşle 2,14 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase International 3 Yeni Popüler Altcoin Listeleyecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!