Bitcoin’e 190 Milyar Dolarlık Yeşil Işık: Dev Şirket Yatırıma İzin Verecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Varlık yönetimi firması Cetera Financial Group, 4 farklı spot Bitcoin borsa yatırım fonuna (ETF) yeşil ışık yaktı.

Yönetimi altında 190 milyar dolar değerinde varlık bulunan Cetera Financial, 14 Mart Perşembe günü yaptığı duyuruda BlackRock (IBIT), Fidelity (FBTC), Invesco (BTCO) ve Franklin Templeton (EZBC) tarafından ihraç edilen spot Bitcoin ETF’lerinin müşteri portföylerine dahil edilmesine izin vereceğini belirtti.

Bununla birlikte spot Bitcoin ETF’lerine yönelik eğitim verileceği ve bu alanda yatırım yapmak isteyen müşterilere profesyonel danışmanlar aracılığıyla rehberlik edileceği vurgulandı.

Şirketin Aralık 2023 itibariyle yönetim altında 190 milyar dolar varlığı bulunuyordu.

Konu hakkında açıklamada bulunan Cetera yatırım ürünleri ve ortak çözümleri başkanı Matt Fries, spot Bitcoin ETF’lerine yönelik daha fazla adım atacaklarının sinyalini verdi:

Bitcoin ETF’lerinin ve ilgili ürünlerin etkilerini proaktif olarak değerlendirmeye ve politikalarımızı buna göre değiştirmeye devam edeceğiz ve müşterileriyle uygun olduğunda Bitcoin ETF’lerini benimsemek için finansal profesyonellerimizle ortaklık yapmayı dört gözle bekliyoruz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’e 190 Milyar Dolarlık Yeşil Işık: Dev Şirket Yatırıma İzin Verecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!