AK Parti yetkilisi İleri'den kripto yasası açıklaması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in seçim sonrasını işaret etmesinin ardından basına konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, kripto yasasına dair bakış açılarını paylaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerin ardından TBMM’ye sunulması planlanan kripto varlık düzenlemesine ilişkin detayları paylaştı.

İleri, Anadolu Ajansı muhabirine verdiği demeçte, parti olarak blokzincir teknolojilerine ve kripto varlıklara büyük önem verdiklerini, bu konunun hem Orta Vadeli Program ve geçtiğimiz sene düzenlenen genel seçim beyannamesinde yer aldığını belirtti.

İleri, kripto varlıkların ülkede giderek artan bir ilgi gördüğünü, şu an itibarıyla Türkiye’de yaklaşık 10 milyon kişinin kripto varlık hesabına sahip olduğunu ifade etti. Bu büyüyen ilgi karşısında, hükümetin alanda yasal bir düzenleme yapma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AK Parti yetkilisi İleri'den kripto yasası açıklaması
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!