Yatırımcıların piyasa momentumunu okumak için hareketli ortalamaları kullanmasının 3 yolu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20 günlük EMA ve 50 günlük SMA, trader’lar tarafından piyasanın momentumunu gözlemlemek ve bir varlığa girip çıkmak için en iyi zamanı hesaplamak için sıklıkla kullanılır.

Başarılı trade’in ilk adımı orta ve kısa vadeli trendlerin belirlenmesidir. Trendin sağ tarafında kalan ve risk yönetimi ilkelerini kullanan yatırımcılar genellikle kâr elde eder. Trade sürecinde eşit derecede önemli bir faaliyet de girişin hesaplanmasıdır.

Trader’lar çoğu zaman en uygun anda tetiği çekmekten korkar ve sonunda rallinin büyük bir kısmını kaçırırlar. Piyasaların kenardan yükseldiğini gördükçe, satın alma dürtüsü artmaya devam eder ve çoğu zaman zirveye yakın satın alırlar.

Bu tür hatalardan kaçınmak için, satın alma için kolay bir sistem tasarlamak önemlidir. Her trader düşükten alıp yüksekten satmak ister, ancak bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır. Bunun yerine, yatırımcılar mümkün olan en az riski alarak rallinin büyük bir kısmını yakalamaya odaklanmalıdır. Bunu yapmak için bazı kolay stratejiler öğrenelim.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırımcıların piyasa momentumunu okumak için hareketli ortalamaları kullanmasının 3 yolu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!