Bitcoin'de aşırı alım mı yoksa aşırı satım mı? var Öğrenmek için Bollinger Bantlarını kullanın!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bollinger Bantları, yatırımcıların piyasalar toparlanırken, konsolidasyon yaparken ve düzeltme yaparken netlik kazanmak için kullandıkları güçlü bir göstergedir.

Ticaret ne kesin bir bilim ne de sanattır. Her ikisinin bir karışımıdır. Kamuya açık çok sayıda gösterge var ve her biri en iyisi olduğunu iddia ediyor. Ancak hiçbiri mükemmel değildir veya tek başına kullanılmak üzere tasarlanmamıştır.

Birçok trader tarafından yaygın olarak kullanılan en popüler göstergelerden biri Bollinger Bantları’dır; bu gösterge, fiyat zirvelerini, düşüklerini ve tükenen yükselişler sırasında açığa satış fırsatlarını ve keskin geri çekilmeler sırasında alım fırsatlarını tespit etmek için kullanılabilecek bir göstergedir.

Bu göstergeyi ticarette kullanmanın üç basit yöntemini öğrenelim.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin'de aşırı alım mı yoksa aşırı satım mı? var Öğrenmek için Bollinger Bantlarını kullanın!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!