DeFi Projesinin İki Yeni Altcoin Çıkaracağını Duyurması Yüzde 15 Yükseliş Getirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz finans protokolü MakerDAO (MKR) iki yeni altcoin’i kapsayan lansmanını duyurdu.

MakerDAO kurucusu Rune Christensen tarafından projenin resmi yönetişim forumunda 12 Mart tarihinde yayınlanan bir gönderide, “Endgame” isimli dikkat çeken bir lansmana yer verildi.

Söz konusu lansman ağın mevcut resmi stablecoin’i DAI ve yönetişim token’ı MKR’ın yerine iki yeni altcoin getirmeyi hedefleyecek. Yapılan açıklamaya göre Endgame’in ilk aşaması 2024 yazında başlayacak.

DAI ve MKR halihazırdaki görevlerini sürdürmeye devam edecek fakat isteyen kullanıcılar bunları NewStable ve NewGovToken’a yükseltme seçeneğine sahip olacaklar. Endgame kapsamında aşamalar halinde ekosisteme yeni staking ve yield farming özellikleri de eklenecek.

Ekosistem, Dai ve NewStable’ı nihayetinde farklılaştırmanın yollarını keşfedecek, Dai kripto-yerel kullanım durumlarına odaklanırken NewStable kitlesel benimsemeye odaklanacak.

CoinGecko verilerine göre ekibin duyurusuyla birlikte harekete geçen MKR, kısa sürede %15 yükselerek 2.519 dolar seviyesinden 2.906 dolara kadar tırmandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeFi Projesinin İki Yeni Altcoin Çıkaracağını Duyurması Yüzde 15 Yükseliş Getirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!