Bitcoin CME boşlukları nelerdir ve nasıl işlem yapılır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasanın doğasından kaynaklanan Bitcoin CME boşlukları, trader’lar için fırsatlar ve zorluklar sunmaktadır.

Bitcoin (BTC) CME boşlukları, Chicago Ticaret Borsası veya CME’de (dünyanın en büyük ve en çeşitli finansal borsalarından biri) belirli bir işlem günündeki kapanış fiyatı ile bir sonraki işlem günündeki açılış fiyatı arasındaki fiyat farklarıdır. Çeşitli finansal türevler, emtialar ve diğer yatırım araçları için bir pazar yeri olarak faaliyet göstermektedir.

Bitcoin CME boşlukları, CME gibi geleneksel piyasalar kapalıyken kripto para piyasasının hafta sonları açık olmasından kaynaklanmaktadır. Sonuç olarak, Cuma kapanış fiyatı ile Pazartesi açılış fiyatı arasında farklar oluşuyor.

Bitcoin grafiklerinde CME boşlukları, Cuma kapanışı ile Pazartesi açılışının farklı olduğu fiyat seviyeleri karşılaştırılarak bulunur. Bu boşluklar trader’lar tarafından sıklıkla fark edilir çünkü daha sonra destek ya da direnç seviyeleri olarak hizmet edebilirler. Peki, keşfedilecek birden fazla Bitcoin CME boşluğu varyasyonu var mı?

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin CME boşlukları nelerdir ve nasıl işlem yapılır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!