Üçüncü parti ChatGPT eklentileri nasıl kullanılır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapay zeka destekli ChatGPT, yardımcı programını artıran farklı işlevlere sahip üçüncü taraf eklentilerini desteklemektedir.

OpenAI tarafından piyasaya sürülen yapay zeka (AI) dil işleme aracı ChatGPT, 30 Kasım 2022’de piyasaya sürüldükten sonra dünyayı büyüledi. İnsan dilinin inceliklerini zahmetsizce taklit ederek içerik üretme konusundaki akıl almaz yeteneği, dünya çapındaki kullanıcıları büyüledi ve popülaritesindeki hızlı yükselişin arkasındaki ana nedenlerden biri oldu.

Çok çeşitli edebi eserleri ve çevrimiçi kaynakları kapsayan geniş bir veri külliyatı üzerinde eğitilen ChatGPT, yapay zekanın iletişimi, hesaplamaları, transkripsiyonları, çevirileri ve daha fazlasını etkilediği bir çağ başlattı.

ChatGPT’nin standart yetenekleri halihazırda çok çeşitli ortamlarda kullanılıyor olsa da, hem OpenAI hem de üçüncü taraf geliştiriciler eklentiler aracılığıyla yeteneklerini geliştirmek için çalışıyor.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Üçüncü parti ChatGPT eklentileri nasıl kullanılır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!