Binance Borsasından 7 Yeni Coin Çifti İçin Listeleme Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 7 yeni işlem çifti listeleyeceğini duyurdu.

Binance 12 Mart Salı günü yaptığı resmi açıklama ile FLOKI (FLOKI), The Graph (GRT), Near Protocol (NEAR), Synthetix (SNX)Fetch.ai (FET), ImmutableX (IMX) kripto paraları ve Euro (EUR) için toplam 7 işlem çifti ekleyeceğini duyurdu.

Binance, listeleyeceği yeni işlem çiftleri ile NEAR ve FET yatırımcılarına USD Coin (USDC) paritesinde, IMX ve SNX yatırımcılarına Türk Lirası (TRY) paritesinde, FLOKI ve GRT yatırımcılarına First Digital USD (FDUSD) paritesinde alım-satım yapma imkanı sağlayacak

Açıklamaya göre yatırımcılar, TSİ 13 Mart saat 11.00‘den itibaren FLOKI/FDUSD, GRT/FDUSD, NEAR/USDC ve SNX/TRY ile 14 Mart saat 11.00‘den EUR/USDC, FET/USDC ve IMX/TRY ile Binance üzerinde ticarete başlayabilecek.

Binance ayrıca belirtilen tarih itibarıyla WIF/USDT işlem çifti için Spot Grid ve Spot DCA ticaret botlarını aktif edeceğini belirtti. Öte yandan listeleme ile birlikte spot Algo işlemleri içinse EUR/USDC, FET/USDC, IMX/TRY, FLOKI/FDUSD, GRT/FDUSD, NEAR/USDC ve SNX/TRY işlem çiftlerinin kullanılabileceği duyuruldu.

Ayrıca XRP/FDUSD işlem çifti için 14 Mart saat 11.00’de Spot Grid ve Spot DCA ticaret botları aktif olacak.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Borsasından 7 Yeni Coin Çifti İçin Listeleme Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!