Ethereum Dencun güncellemesi için geri sayım başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’da Merge’den bu yana en çok beklenen yükseltme Dencun, iki gün sonra ana ağ üzerinde yayınlanacak.

Ethereum’un yaklaşmakta olan Dencun yükseltmesi, Merge’den bu yana en çok beklenen hard forklardan biri olarak iki gün içinde, 13 Mart’ta gönderilecek. Yükseltme konusunda neden bu kadar büyük bir beklenti var?

Ethereum’un Dencun yükseltmesi, katman-2 ağlarının işlem ücretlerini önemli ölçüde azaltması ve Ethereum’un genel ölçeklenebilirliğini artırması beklendiğinden, katman-2 ölçeklendirme çözümleri için bir kilometre taşı olabilir.

Dencun hard fork’u toplam dokuz farklı Ethereum İyileştirme Önerisi’ni (EIP) içeriyor. Yükseltmenin adı, Ethereum’un yürütme katmanındaki Cancun yükseltmesi ile mutabakat katmanındaki Deneb yükseltmesinin bir kombinasyonudur. İlk kısım olan Cancun, işlemlerin yürütme katmanında yönetilme ve işlenme şeklini iyileştirmeye odaklanırken, ikinci kısım olan Deneb, ağ katılımcılarının blok zincirinin durumu üzerinde nasıl anlaştıklarını ifade eden fikir birliği katmanını iyileştirmeyi amaçlamaktadır.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Dencun güncellemesi için geri sayım başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!