PAX Gold (PAXG) nedir ve nasıl çalışır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PAX Gold, iki yatırım seçeneği arasındaki boşluğu dolduran bir kripto para ve altın hibritidir. Kripto para birimlerinin güvenliğini ve istikrarını sunar.

Son yıllarda, değiştirilemez tokenler (NFT’ler), kripto para birimleri ve diğer modern yatırım seçenekleri moda haline geldi. Bununla birlikte, altın gibi fiziksel emtialar hala yüksek talep görmektedir. 2021 yılında kripto para birimlerinin küresel piyasa değeri 2 trilyon doları aştı. Şimdi yatırımcılar kendilerine şu soruyu sormalı: Hangi seçeneği seçmeliyim – kripto mu yoksa altın mı?

Altın, bir değer deposu ve değişim aracı olarak binlerce yıl öncesine dayanan ve bugün hala başarılı olan bir emtia. Merkezi olmayan dijital kripto para biriminin icadıyla bile altın önemini korumaya devam etmiştir. Yine de çoğu bireysel yatırımcı için altın sahibi olmak zor ve ulaşılmaz olabilir. PAX Gold (PAXG) adlı bir kripto şirketi, altın sahipliğini daha demokratik hale getirmeyi ve diğer kripto para birimleri gibi alım satımına izin vererek günlük yatırımcıların kullanımına sunmayı hedefliyor.

PAX Gold, kripto para birimini fiziksel altın varlıklarıyla birleştirmek için bir yöntem keşfetti ve bu da onu geleneksel alternatiflere alışkın yatırımcılar için cazip hale getirdi. Bu makalede PAX Gold (PAXG) tartışılacak ve kripto para biriminin nasıl çalıştığı analiz edilecektir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
PAX Gold (PAXG) nedir ve nasıl çalışır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!