Bitcoin’de Çok Bilinmedik Sinyal: Boğanın Hangi Aşamasındayız?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoQuant analistine göre henüz kripto para boğasının zirvesinde değiliz.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın analisti Crypto Dan, boğa piyasasının zirvesinde değil ortasında olabileceğimizi dile getirdi. Bitcoin aktif adreslerinin sayısından yola çıkan analist, bu aktif adres sayısına ait verinin bir döngü boyunca 2 kez yükseldiğini ilkinin ayı piyasasından çıkışı ikincisinin ise boğa piyasasının zirvesini temsil ettiğini söyledi.

Geçen yıl aktif adres sayısında yaşanan artışın bariz bir şekilde kripto para sektörünü ayıdan boğaya çevirdiğini belirtirken güncel olarak da aktif adres sayısında artışlar görüldüğünü fakat henüz aşırı ısınma bölgesine ulaşılmadığını kaydetti.

Aktif adres sayısındaki artışın hız kazanarak aşırı ısınma bölgesine girdiği güne kadar boğanın devam edebileceğini düşünen analist, açıklamasının detaylarında şu ifadelere yer verdi:

Aktif adres sayısı bir döngüde iki kez yükselir; birincisi ayı piyasası sona erip boğa piyasası başladığında, ikincisi ise piyasa boğa piyasasının zirvesine yaklaştığında. 2023 yılının başlarında bu göstergenin yükselmesiyle piyasa ayı piyasasından kurtulmuştur. Şu anda bir boğa piyasasının ortasında olduğumuz düşünülebilir. Sonunda, aktif adres sayısı hızla arttıkça ve aşırı ısınma bölgesine (kırmızı noktalı çizgi) yaklaştıkça kripto piyasası boğa piyasasının sonuna ulaşacaktır. Ama henüz değil.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Çok Bilinmedik Sinyal: Boğanın Hangi Aşamasındayız?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!