Bitcoin ve Kripto Para Ticareti Yıllardır Görülmeyen Değerlere Erişti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkezi kripto para borsalarındaki günlük işlem hacmi, geçtiğimiz boğa piyasasından beri görülmemiş seviyeye yükseldi.

The Block’s Data Dashboard’a göre merkezi borsalardaki günlük işlem hacminin yedi günlük ortalaması 6 Mart tarihinde 97,4 milyar dolara ulaştı. Bu seviye son olarak Kasım 2021’de yani bir önceki boğa piyasası sürecinde görülmüştü.

İşlemlerin büyük çoğunluğu dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de gerçekleşirken, UpBit, OKX ve Coinbase en üst sırada yer alan isimler oldu.

2021 yılındaki boğa piyasasının zirve noktalarında ise merkezi borsalardaki işlem hacimleri 165 milyar dolara kadar yükselerek tepe noktaya ulaşmıştı.

Her ne kadar güncel 97,4 milyar dolarlık seviye bir önceki boğanın tepe noktalarına yaklaşmaya başlasa da günümüzde spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) güçlü alımları ve Bitcoin’in artan benimsenmesi merkezi borsalardaki hacmin daha fazla artabileceğine ve tepe noktayı kırabileceğine yönelik beklentiyi artıyor.

BlackRock ve Fidelity gibi devlerin ihraç ettiği spot Bitcoin ETF’lerine yönelik para girişi 2 aylık kısa süre içerisinde 12 milyar dolara dayandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve Kripto Para Ticareti Yıllardır Görülmeyen Değerlere Erişti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!