Ethereum Güçlü Bir Boğa Rallisine Hazır: Tarihsel Verilere Göre Patlama Çok Yakında!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel veriler, Ethereum’un (ETH) 2021 yılında yaşadığı gibi bir yükselişe hazırlanıyor olabileceğini gözler önüne serdi.

On-chain analiz platformu CryptoQuant analisti tarafından aktarılan veriler, Ethereum özelindeki tarihsel benzerliğe ve yükseliş beklentisine işaret etti.

Analist, Ethereum özelindeki güncel fonlama verilerinin 2020 sonları 2021 başlarındaki devasa yükseliş öncesindeki verilerle uyuştuğunu ve özellikle vadeli işlem piyasasındaki yatırımcıların net bir yükseliş beklentisinde olduğunu vurguladı.

Ethereum’un son dönemdeki yükselişi, yatırımcı güvenindeki artışa ve artan satın alma faaliyetlerine işaret ediyor. Özellikle, Ethereum’un fonlama oranları önemli bir yükseliş gösterdi ve Ethereum’un tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru güçlü bir yükseliş rallisine hazırlandığı 2020’nin sonlarını anımsatan seviyelere ulaştı. Fonlama oranlarındaki bu artış, vadeli işlem tüccarları arasında güçlü bir yükseliş hissiyatına işaret ediyor ve potansiyel olarak sürekli bir yükseliş eğilimine yol açıyor.

Analist her ne kadar fonlama oranlarındaki artışın yükseliş için bir zemin hazırladığını belirtse de aşırı yüksek verilerin ciddi volatiliteler yaratabileceği konusunda da uyardı:

Bununla birlikte, yükselen fonlama oranları tipik olarak yükseliş eğilimli bir piyasa hissiyatına eşlik etse de, aşırı yüksek değerler tehlikeli olabilir. Yüksek oranlar uzun likidasyon kademeleri riskini artırarak piyasada oynaklığın artmasına ve beklenmedik düzeltici hareketlere yol açabilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Güçlü Bir Boğa Rallisine Hazır: Tarihsel Verilere Göre Patlama Çok Yakında!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!