Ether'de (ETH) kaldıraç riski düşüş getirir mi?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ETH fiyatı 4 bin dolar seviyesine yaklaştı, ancak türev verileri piyasanın biraz aşırı ısındığına işaret ediyor.

Ether (ETH) boğaları, altcoin fiyatının 7 günde yüzde 13 artarak Aralık 2021’den bu yana ilk kez 3 bin 900 dolara ulaşmasının ardından yükselişe geçti. Mevcut 456 milyar dolarlık piyasa değeri Ether’i rakiplerinden ayrıştırdı. Bununla birlikte, ETH türevlerini kullanan yüksek kaldıraç, mevcut yükseliş ivmesi için bir risk oluşturuyor.

Ether boğaları, Bitcoin’in (BTC) 5 Mart’ta yaşadıklarına benzer bir şekilde fiyatın tüm zamanların zirvesine ulaşacağı bir boğa koşusunda yüksek olaslılık görüyor. Ancak isimer beklentilerin yanında görülen zorunlu likidasyonlar, ETH fiyatının yükselişi için bir risk faktörü. 4 bin 800 doların bu döngü için uygun bir hedef fiyat olup olmadığını anlamak için öncelikle Ether’in yükselişini sınırlayabilecek eleştirilere ve ve korkulara göz atmamız gerekli.

Ethereum ağının ölçeklenebilir olmadığı ve bu sorunun katman-2 çözümleriyle kısmen çözüldüğü şeklindeki olağan görüşün yanı sıra, bazı analistler Ether’in yükseliş ivmesini engelleyen nedenler olarak Ethereum Vakfı’na bağımlılığı ve regülasyon eksiklikleri işaret ediliyor.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ether'de (ETH) kaldıraç riski düşüş getirir mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!