ABD’li Üniversite Bitcoin Boğasına Dahil Olarak Büyük Kar Etti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Stanford Üniversitesi’nin Blyth Vakfı, on binlerce dolarlık Bitcoin (BTC) yatırımı yaptı.

Dünyan en büyük üniversitelerinden Stanford’un blockchain kulübü Blyth, yönetimi altındaki fonun %7’sini Bitcoin yatırımına ayırdı. Yapılan açıklamada Bitcoin alımının 45 bin dolar seviyesinden yapıldığına yer verildi.

Konu hakkında sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Stanford Blockchain Kulübü lideri Kole Lee, öğrencilere bir sunum yaparak BlackRock’ın IBIT spot ETF fonunu tanıttığını ve ardından %7’lik alım için herkesin ikna olduğunu belirtti:

Blyth Fonları, genişletilebilir fon havuzunun bir parçası olan ve öğrencilere yatırım kararlarında takdir yetkisi veren ayrı ayrı yönetilen fonlardır. Bu nedenle ETF’nin Blyth’ın Bitcoin satın alması için harika bir fırsat olduğunu düşündüm.

Bununla birlikte Kole Lee, Bitcoin’in 69 bin doları kırmasıyla birlikte çok daha güçlü yükseliş dalgaların beraberinde geleceğini öngördüğünü belirterek Bitcoin’e olan inancını bir kez daha doğruladı.

Efsanevi bankacı Charles Blyth’ın anısına 1978 yılında kurulan ve öğrenciler tarafından yönetilen fon, Stanford’un ana fon havuzunun altı haneli bir kısmını hisse senetlerine, tahvillere ve şu anda Bitcoin’i de içeren diğer varlıklara yatırım yaparak yönetiyor.

ABD’li Üniversite Bitcoin Boğasına Dahil Olarak Büyük Kar Etti! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Üniversite Bitcoin Boğasına Dahil Olarak Büyük Kar Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!