Bitcoin’de Son 4 Günde 445 Milyon Dolarlık Devasa Alım: Yeni Bir Cüzdan!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni açılan bir kripto para cüzdanı, yüz milyonlarca dolarlık Bitcoin (BTC) satın aldı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre yeni bir cüzdan, son 4 gün içerisinde kripto para borsası Kraken aracılığıyla 445 milyon dolar değerinde 6.660 Bitcoin satın aldı.

Balina Bitcoin alımlarını 7 farklı işlemde gerçekleştirdi. Bu parçalı işlemler, önümüzdeki günlerde alımlarına devam edebileceği yönünde yorumlandı.

Bitcoin fiyatının tepe noktasına yaklaştığı bu günlerde yeni balinaların yüz milyonlarca dolar alım yapması, yükselişin devam edeceğine dair net beklentilerini gözler önüne serdi.

Balina alımlarına paralel olarak, piyasadaki yatırımcıların Bitcoin’in tepe noktasını kısa süre sonra kıracağına ve daha yüksek seviyelere ulaşacağına dair beklentileri de arttı.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %20 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 67.180 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’de Son 4 Günde 445 Milyon Dolarlık Devasa Alım: Yeni Bir Cüzdan! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Son 4 Günde 445 Milyon Dolarlık Devasa Alım: Yeni Bir Cüzdan!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!