Bitcoin Madencilerinin 40 Milyon Dolarlık Akışa Rağmen Satış Durumları Dikkat Çekti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) madenci rezervleri şubat ayında sabitliğini korudu.

Bitcoin madencileri şubat ayında rezervlerini sabit tutmayı tercih etti. On-chain analiz platformu CryptoQuant tarafından aktarılan verilere göre şubat başında 1,827 milyon Bitcoin olan madencilere ait rezervler, 29 Şubat gününde 1,828 milyon BTC ile sabitliğini korudu.

Madenciler, fiyattaki hareketliliği fırsat bilerek 26 Şubat tarihinde yaklaşık 40.000 BTC’lik satış gerçekleştirse de geçen ay içerisinde üretilen Bitcoin miktarı sayesinde rezervlerinde bir azalma görülmemiş oldu.

Bitcoin yarılanmasına aylar kala madencilerin satış yönlü harekete geçmemesi pozitif bir gösterge olarak yorumlandı. Tarihsel olarak, madenciler Bitcoin yarılanmasından önce karlarını maksimize etmek için BTC rezervlerini agresif bir şekilde satma eğilimde olmuştu.

Madencilerin yarılanma öncesindeki satışlarının çoğu ocak ayında gerçekleşti. Ocak ayının başında 1,840 milyon BTC olan madenci rezervi ocak sonunda 1,827 milyon BTC’ye kadar gerilemişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencilerinin 40 Milyon Dolarlık Akışa Rağmen Satış Durumları Dikkat Çekti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!