Binance Yöneticilerini Tutuklayan Ülkenin 10 Milyar Dolarlık Cezasını Ödemeyecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Binance yetkilisi, Nijerya Hükümeti ile 10 milyar dolarlık bir kefalet anlaşmasına varıldığına dair haberleri yalanladı.

Kısa süre önce iki Binance yetkilisi, Nijerya havaalanında tutuklanmış ve pasaportlarına el konulmuştu. Bunun duyulmasının ardından Binance ve Nijerya hükümeti arasında yüksek tansiyonlu saatler yaşandı.

Nijerya hükümet sözcüsü 1 Mart günü BBC’ye yaptığı açıklamada Binance’in yasa dışı işlemlere ev sahipliği yaptığını ve öellikle Nijerya üzerinden kara para akladığını öne sürerek borsaya 10 milyar dolarlık ceza kesileceğini dile getirmişti.

Fakat People Gazette’in haberine göre bu açıklamadan saatler sonra konuşan bir Binance sözcüsü, Nijerya hükümetinin 10 milyar dolarlık para cezası talebinde bulunmadığını ve böyle bir ceza ödenmeyeceğini açıkladı. Yapılan bu çelişkili açıklamalar dikkatlerden kaçmadı.

Binance Nijerya’ya erişim engeli getiren hükümet, son 1 yıl içerisinde borsa üzerinden 26 milyar dolar değerinde yasa dışı para aktığını iddia etmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Yöneticilerini Tutuklayan Ülkenin 10 Milyar Dolarlık Cezasını Ödemeyecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!