Küresel Kripto Para Borsasının Büyük Ödüllü CS2 Turnuvası Nefesleri Kesti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel kripto para borsası CoinEx, büyük ödüllü CS2 turnuvası kapsamında 1.000 dolarlık ödül dağıttı.

Küresel kripto para borsası CoinEx’in ünlü e-spor kulübü D-Brawl ile ortaklaşa düzenlediği “CoinEx Solo Cup” CS2 turnuvası 25 Şubat’ta başarıyla tamamlandı. Nefes kesici anlara sahne olan bu turnuvaya sponsor olan CoinEx, e-sporun maceracı ruhunu blokzincir alanına taşıdı.

İki eleme ve bir final turundan oluşan turnuvanın eleme turları sırasıyla 17 ve 24 Şubat‘ta, final turu ise 25 Şubat‘ta gerçekleştirildi. Kıyasıya rekabetle geçen etkinliğe 108 e-spor tutkunu başvurdu. CoinEx, 1.000 dolarlık ödül havuzunu finale katılmaya hak kazanan 4 başarılı yarışmacı arasında paylaştırdı. En başarılı yarışmacı tam tamına 400 dolar ödülü evine götürdü.

Final oturumu yalnızca YouTube canlı yayınlarıyla sınırla kalmayıp aynı zamanda kurulan canlı izleme alanında heyecanla izlendi. Turnuvanın nefes kesici havasını e-spor topluluğuyla kaynaşarak soluyan izleyicilerin e-sporun mücadeleci ruhunu doruklarına kadar hissetmeleri sağlandı.

CoinEx‘in sponsorluğuyla turnuva ödülleri, marka tanıtımı, turnuvanın tanıtımı vb. dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere birçok yönden turnuvaya desteğini sundu. CoinEx, e-spor oyuncularına daha iyi bir rekabet ortamı ve daha zengin fırsatlar sunmayı, aynı zamanda e-spor hayranlarını daha fazla heyecan dolu maç ve etkinliklerle buluşturmayı hedefliyor.

CoinEx’in kurucusu ve CEO’su Haipo Yang, “Bu e-spor turnuvasının sponsoru olduğumuz için çok heyecanlıyız. Etkinlik ve yeniliklerle dolu bir sektör olan e-spor blokzincir teknolojisiyle doğası gereği uyumlu. Bu sponsorluğun e-spor oyuncularına daha fazla fırsat sunacağını ve daha fazla insanın blokzincir teknolojisinin cazibesini anlamasını ve deneyimlemesini sağlayacağını umuyoruz.” dedi.

Blokzincir ve Web3 alanına birçok konuda öncülük eden küresel kripto para borsası CoinEx, e-spor endüstrisinin gelişimini de destekliyor. Bu e-spor turnuvası etkinliği, özellikle gençlerin blokzincir teknolojisiyle tanışması için büyük önem arz ediyor. 2019’de Türkiye’ye girişinden bu yana Türkiye piyasasına her zaman özel bir önem veren CoinEx, Türk e-spor sektörünün potansiyelinin farkında olmakla birlikte bir blokzincir eğitim sistemi inşa etmek konusunda ısrarcı. Borsa, e-spor sektörünün rekabet ve macera dolu ruhunu blokzincir alanına taşıyarak kripto para dünyasını hem genç nesillerle buluşturmayı hem de daha eğlenceli hâle getirmeyi hedefliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Küresel Kripto Para Borsasının Büyük Ödüllü CS2 Turnuvası Nefesleri Kesti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!