Bitcoin Yatırımcılarının Kayıpları Tarihi Dipte: Düzeltme Çok Yakında Gelebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoQuant analisti, Bitcoin’de (BTC) kısa vadeli bir düzletmenin gelebileceğini söyledi.

On-chain analiz platformu CryptoQuant analisti crypto sunmoon, 29 Şubat tarihli paylaşımıyla dikkat çekti. MVRV verilerinden yola çıkan analist, tarihsel olarak bakıldığında Bitcoin’in iki farklı tepe noktasını test ettiğini belirtti.

Günümüzdeki yükseliş döngüsünün grafikte A ve B olarak adlandırdığı döngülerden hangisiyle daha benzer olduğunu tartışan analist, cevabın A olması durumunda kısa süre sonra bir düzeltme gelebileceğini vurguladı.

Açıklamasında mevcut durumunda, MVRV’nin ayı piyasasından bu yana ilk kez 2,1’in üzerine çıktığı A senaryosuyla daha benzer olduğunu ima eden analist, tarihin tekerrür edebileceğini söyledi:

Bitcoin geçmiştekinden farklı bir döngüde mi? Yaklaşık dört yıllık Bitcoin piyasa döngüsünde, MVRV göstergesine göre iki tepe oluşmuştur. MVRV’nin ayı piyasasından bu yana ilk kez 2,1’in üzerine çıktığı küçük bir boğa piyasası zirvesi (A) ve  Büyük boğa piyasası zirvesi (B). Kısa süreli boğa piyasası zirvesini takip eden bir yeniden birikim döneminden sonra gelir. Bitcoin döngüsü şu anda A’da mı? B? Mevcut Bitcoin döngüsü geçmiş A döngülerine benziyorsa, kısa vadede güçlü bir fiyat düşüşü yaşanması muhtemeldir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yatırımcılarının Kayıpları Tarihi Dipte: Düzeltme Çok Yakında Gelebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!