Peter Schiff Bitcoin İçin Düzeltme Uyarısı Verdi: Hızlı Yükselir Ama Fena Çakılır!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun süredir Bitcoin’e getirdiği eleştirilerle tanınan ekonomist Peter Schiff, son yükselişlerin ardından yine felaket tellallığı yaptı.

Peter Schiff 27 Şubat tarihli sosyal medya gönderisinde, Bitcoin yatırımcılarını endişelendirebilecek ifadelere yer verdi. Eski bir deyişe göre piyasaların merdivenle yukarı çıktığını ve asansörle aşağı indiğini hatırlatan ekonomist, Bitcoin’de durumun farklı işlediğini söyledi.

Bu eski deyişin yeni uyarlanmış versiyonunda, Bitcoin’in asansörle yukarı çıktığını ve aşağı inerken de adeta “atladığını” belirterek olası ani bir düşüş konusunda uyarıda bulundu:

Eski bir deyiş vardır ki piyasalar merdivenle yukarı çıkar ve asansörle aşağı iner. Bitcoin’de durum biraz farklıdır. Bitcoin asansörle yukarı çıkıyor ve sonra aşağı atlıyor.

Şimdiye kadar altın fanatiği olarak öne çıkan Schiff, daha önce birçok kez Bitcoin hakkında benzer yorumlarda bulunmuş ve yatırımcıların tepkisi çekmişti. Schiff genellikle bu yorumlarda haksız çıktı ve hızla yükselen kripto para piyasasının arkasından konuşmakla yetindi.

CoinGecko verilerine göre son 1 ay içerisinde %40 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 59.374 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Schiff Bitcoin İçin Düzeltme Uyarısı Verdi: Hızlı Yükselir Ama Fena Çakılır!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!