Altcoin Fiyatı, İddialı Blockchain Planı Sayesinde Yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arweave ekibi, Arweave AO’nun ana ağını bu yıl bitmeden kullanıma hazır hale getirmek istiyor.

Arweave ekibi, bundan yaklaşık bir ay önce Arweave AO için dahili bir test ağı kurdu. Test ağı bu hafta genel kullanıma açılmadan önce bazı projeler halihazırda bu ağ üstünde çalışmalar yapmaya başladı.

Bu sırada Arweave’in ana ağındaki işlem hareketliliğinde artış görüldü. Arweave kurucusu Sam Williams, ağda toplamda 3 milyar işlem yapıldığını, bunların 1 milyarının son iki ay içerisinde kaydedildiğini söyledi.

Arweave tabanlı Arweave AO, her türlü akıllı sözleşmeyi ve blockchain protokolünü destekleyebilen, ölçeklenebilir bir ağ olarak tasarlandı.

Arweave ekibi, Arweave AO tabanlı olan ve AOS olarak adlandırılan bir işletim sistemi geliştirdi. Bunun için Roblox, Angry Birds gibi oyunlarda da kullanılan Lua adlı programlama dili kullanıldı.

Williams, Arweave AO’yu Aptos, Sui gibi diğer blockchainlerden ayıran şeyin onun yapay zeka modeli gibi yüklü miktarlardaki veriyi depolayabilmesi olduğunu söyledi.

Arweave’in Ethereum gibi ağlara rakip olan projesi, ekibin kendi kripto parası olan AR’nin fiyatına olumlu yansıdı. TradingView verilerine göre AR, günlük bazda %23’ten fazla değer kazandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Fiyatı, İddialı Blockchain Planı Sayesinde Yükseldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!