Peter Brandt Bitcoin Hedefini Güncelledi: Bu Tarihe Kadar 200 Bin Dolar Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Bitcoin (BTC) için 200.000 doları işaret etti.

Geleneksel piyasalardaki başarılı analizleriyle öne çıkan ve 40 yılı aşkın deneyime sahip olan Peter Brandt, Bitcoin’in Eylül 2025’e kadar 200.000 dolar seviyesine yükselebileceğini açıkladı. Brandt’in ilk tahmini boğa piyasasının zirvesi için 120.000 dolarlık fiyat hedefiydi.

Bitcoin’in 2023 kasımdan gelen megafon formasyonunun direncini yaşanan son yükselişlerle birlikte kırdığını belirten analist, buranın üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda 200.000 doların teknik açıdan mümkün olduğunu savundu. Öte yandan geçen haftanın en düşük seviyesi olan 50.000 doların altında bir kapanışın tüm bu tezi boşa çıkaracağını belirtti.

Kripto para piyasasındaki boğa sezonunun ağustos-eylül 2025 gibi sona ereceğine inanan deneyimli isim, 200.000 dolarlık fiyat hedefini boğanın tepe noktası olarak işaretledi:

15 aylık kanalın üst sınırının aşılmasıyla birlikte, ağustos/eylül 2025’te sona ereceğini düşündüğüm mevcut boğa piyasası döngüsünün hedefi 120.000 dolardan 200.000 dolara yükseltiliyor. Bitcoin geçen haftanın en düşük seviyesinin altında bir kapanış bu yorumu boşa çıkaracak.

Verdiği fiyat hedefine ek olarak geçtiğimiz boğa piyasasında görülen “lazer gözler” akımının tekrardan başlaması durumunda bunu bir ters indikatör olarak kullanacağını belirten analist, takipçilerine “lütfen lazer gözlerini takmayın” çağrısında bulundu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Brandt Bitcoin Hedefini Güncelledi: Bu Tarihe Kadar 200 Bin Dolar Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!