Opensea Bu NFT Projesini Yasal Sebeplerle Delist Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler NFT platformu OpenSea, bir NFT projesini hizmet şartlarını ihlal ettiği gerekçesiyle kaldırınca ekipten yanıt geldi.

OpenSea, Fractional Uprising Studios’un OpenSeason adlı oyununun NFT’lerini menkul kıymet satışı yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle platformdan kaldırdı. Fractional Uprising Studios buna yanıt olarak oyunlarına yanmakta olan bir gemi ve “OpenSea” yazılı bir rıhtım ekledi.

Fractional Uprising Studios, menkul kıymet satışı yapmadıklarını ve yapmayı planlamadıklarını savundu. Söz konusu Ethereum tabanlı NFT’ler, oyun geliştiricisinin sunduğu Fortnite benzeri bir battle royale oyunu için erişim ve oyun içi öğeler gibi avantajlar sunuyordu.

Krypticrooks takma isimli Fractional Uprising Studios kurucu ortağı Decrypt’e verdiği demeçte dikkat çeken şu ifadelerde bulundu:

Oyuna bazı OpenSea bilgileri eklemek için zaten bir planımız vardı. Ancak OpenSea harekete geçtikten sonra planlar değişti. Hala rıhtımda bir tekne olacaktı ama artık sakin sularda yüzmeyecek. OpenSea’nin bu kararının ardından, oyunun arayüzüne üzerinde OpenSea yazan bir rıhtım ve yanan bir gemi eklemeye karar verdik.

Konu hakkında açıklamada bulunan OpenSea temsilcisi ise Decrypt’e verdiği demeçte, bu kararın hizmet şartları doğrultusunda alındığını vurguladı:

Hizmet şartlarımızda belirtildiği gibi, OpenSea’de finansal araçların teklifini gerçekleştirmeye çalışan herhangi bir taraf, şirketin politikasını doğrudan ihlal etmektedir ve listeden çıkarma ve bazı durumlarda hesap yasağı dahil olmak üzere yaptırım eylemlerine tabidir

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Opensea Bu NFT Projesini Yasal Sebeplerle Delist Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!