Bitcoin Direnci Aşınca Para El Değiştiriyor: Meme Coin Rallisi Yakında Mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki para akışının Bitcoin’den (BTC) meme coinler gibi daha riskli varlıklara yönelmesi beklenirken aksi bir durum yaşanma ihtimali de bulunuyor.

On-chain analiz platformu Santiment, boğa piyasası verilerinden yararlanarak kripto para piyasasındaki paranın ne yöne doğru akabileceğine dair tahminde bulundu.

Normal şartlar altında Bitcoin’in direnç seviyelerini aştığı dönemlerde paranın meme coinler gibi daha riskli varlıklara aktığı belirtilirken bunun her zaman bu şekilde işlemeyeceği hatırlatıldı.

Eğer ki paranın Bitcoin’in direnç seviyeleri geçildikten sonra meme coin gibi riskli varlıklara akacağına yönelik beklenti hakim gelir ve küçük yatırımcılar balinaların önüne geçmek için direkt olarak meme coinlere akın ederse bu durumun ters tepebileceği belirtildi.

Böyle bir senaryonun yaşanması halinde Bitcoin’in beklentilerin tersine hareket ederek daha fazla piyasa hakimiyeti kazanacağını söyleyen Santiment, yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı:

Bu boğa piyasası boyunca direnç seviyelerinin aşıldığı önceki örnekler tipik olarak Bitcoin karlarının daha spekülatif varlıklara akmasına yol açtı. Ancak daha küçük tüccarlar balinaları yenmeye çalışır ve acele ederek meme coinlere hücum etmeye başlarsa, her şey ters tepebilir ve Bitcoin hakimiyeti artış göstermeye devam edebilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Direnci Aşınca Para El Değiştiriyor: Meme Coin Rallisi Yakında Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!