30 Milyar Dolarlık Şirket Bitcoin Yatırımının Önünü Açıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yönetimi altında 30 milyar dolar bulunan finansal danışman platformu Carson Group, 4 spot Bitcoin ETF’ini müşterilerinin hizmetine sundu.

Bloomberg tarafından aktarılan habere göre 30 milyarlık dev şirket Carson Group, 4 spot Bitcoin borsa yatırım fonuna (ETF) onay verdi. BlackRock, Fidelity, Franklin Templeton ve Bitwise tarafından ihraç edilen ETF’leri müşterilerine açan şirket, yeni bir kitleye ulaşmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti:

Finansal danışmanlara ve onların bireysel müşterilerine hitap eden platformlara erişim, Bitcoin’in arkasındaki firmalar için büyük önem taşıyor. Yeni bir kitleye ulaşmak isteyen ETF’leri memnuniyetle karşılıyoruz.

Spot Bitcoin ETF’lerin Carson Group gibi platformlar tarafından benimsenmesi, ETF varlıklarının büyümesi ve piyasadan daha fazla Bitcoin satın alınması açısından önem taşıyor. Bu gibi onaylar, daha fazla kurumsal yatırımcının Bitcoin’e yatırım yapmasının önünü açarken benimsenme yolunda da kritik bir adım olarak görülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
30 Milyar Dolarlık Şirket Bitcoin Yatırımının Önünü Açıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!