Reddit’in Bitcoin ve Altcoin Yatırımını Açıklaması Bazı Tokenlarda Yükseliş Getirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Reddit’in kripto paralara yatırım yaptığını açıklaması, platformla bağlantılı altcoinlerde ciddi yükselişler getirdi.

Reddit kısa süre önce New York borsasında halka açılabilmek için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC) başvuruda bulunmuş ve başvuru dosyasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Poylgon (MATIC) yatırımı yaptığına yer vermişti

Sosyal medya devinin bu açıklamasına paralel olarak, Reddit’in 6,5 milyondan fazla kullanıcıya sahip r/CryptoCurrency topluluğunun yerel tokenı olan Moons (MOON) ve r/ethtrader topluluğunun token’ı Donut (DONUT) özelinde ciddi yükselişler yaşandı.

Açıklamanın ardından DONUT, kısa sürede %50 yükseliş sergileyerek 0,009089 dolar seviyesinden 0,0172 dolara ulaştı. Benzer bir yükselişe tanıklık eden ve Reddit topluluğunun favori projelerinden biri olan MOON ise %40 artışla 0,1073 dolar seviyesinden 0,1535 dolara yükseldi.

Her iki projede Reddit’in “sosyal puan” kapsamında topluluk üyelerine ödül vermek için kullandığı kripto paralar arasında yer alıyor. Reddit geçtiğimiz süreçte yaptığı açıklamalarla özellikle MOON’un ciddi fiyat hareketleri sergilemesine yol açmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Reddit’in Bitcoin ve Altcoin Yatırımını Açıklaması Bazı Tokenlarda Yükseliş Getirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!