Önceki Raporu Bitcoin’de Düşüş Getiren Matrixport Mart İçin Bu Seviyeleri Hedefledi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finansal hizmet platformu Matrixport, Bitcoin’de (BTC) 63 bin dolarlık hedefin ulaşılabilir olduğunu belirtti.

Matrixport tarafından 23 Şubat günü paylaşılan raporda, Bitcoin’in güncel durumuna yakından bir bakış atıldı. Söz konusu raporda, piyasadaki rüzgarların Bitcoin’in lehine estiği belirtilerek 63 bin dolarlık fiyat hedefinin mart ayında gelebileceğine yer verildi.

Bu yükselişe katalizör olarak spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onaylarıyla gelen yüklü spot alımları ve nisan ayında gerçekleşecek Bitcoin yarılanmasını (halving) gösteren şirket, ABD cephesinden gelecek verilerin de kritik bir değere sahip olduğunu vurguladı.

Özellikle ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz indirimine yönelik kararı ve 5 Kasım 2024’de gerçekleşecek ABD başkanlık seçiminin Bitcoin fiyatı üzerinde genel hatlarıyla bir etki yaratabileceği kaydedildi.

Matrixport bu yıl ocak ayının ilk günlerinde, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin ETF’lerini reddedebileceğine dair bir rapor paylaşarak Bitcoin fiyatında ani ve sert bir düşüşe yol açmıştı. Piyasa üstünde bu denli önemli bir etkiye olan şirketin, 63 bin doları işaret etmesi olumlu bir gelişme olarak yorumlandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Önceki Raporu Bitcoin’de Düşüş Getiren Matrixport Mart İçin Bu Seviyeleri Hedefledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!