Trader, Arka Arkaya Altcoin Alıp 350 Bin Dolar Zarar Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para yatırımcısı, sadece birkaç gün içerisinde yaklaşık 350 bin dolar zarar etti.

Blockchain veri platformu Arkham’da yer alan bilgilere göre bir trader, 3 gün önce cüzdanındaki 250 Ethereum ile Arbius (AIUS) token satın almaya başladı.

AIUS token, Arbius ağı içerisindeki makine öğrenimi görevlerinin üretilmesi için gerekli işlem ücretlerini ödemek ve Arbius hazinesinin yönetimi hakkında söz sahibi olmak için kullanılıyor. CoinMarketCap verilerine göre token, haftalık bazda yaklaşık %40 değer kaybetti.

Arkham verilerine göre yaklaşık bir gün boyunca onlarca işlem yapan trader, tek seferde en fazla 125 bin dolarlık AIUS satın aldı.

Yüksekten alım yapan yatırımcı, fiyatın düşüşe geçmesinin ardından düşükten satış yaparak 720 AIUS’luk pozisyonunu tamamen kapattı. Arkham verilerine göre yatırımcı daha sonra Kraken borsasına 105 Ethereum aktardı.

Arkham ekibi, yatırımcının alım (B) ve satım (S) yaptığı yerleri böyle işaretledi:

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trader, Arka Arkaya Altcoin Alıp 350 Bin Dolar Zarar Etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!