Köklü İsviçre Bankası Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Yeni Hizmetini Başlatıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsviçre’nin köklü bankası PostFinance, yeni bir kripto hizmeti başlatacağını duyurdu. 

1906 yılında kurulan PostFinance, İsviçre’nin finans sektörü için bir ilke imza atarak bugün yenilikçi kripto para hizmetini başlatacağını duyurdu. Söz konusu yeni hizmet kapsamında banka, başlangıçta Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP) gibi popüler 11 kripto paranın alınıp-satılmasına ve saklanmasına olanak sağlayacak.

PostFinance tarafından yapılan açıklamada, fon birikim planlarına benzer bir şekilde yatırımcıların 50 dolarla bile kripto para birimi biriktirmesine imkan verileceği belirtildi. Kolay bir arayüz sunacağını belirten banka, kripto para borsalarıyla rekabetçi bir ücret politikası izleyecek.

PostFinance, bu durumun kendileri için bir dönüm noktası olduğunu belirtirken bankanın dijital varlıklar başkanı Alexander Thoma şu açıklamaları yaptı:

Blockchain teknolojisine yönelik büyük eğilim gelecekte büyümeye devam edecek ve müşterilerimiz bu teknolojiye katılmak istiyor. Müşterilerimizin büyük bir kısmı, düzensiz kripto borsalarını kullanmadan kripto para birimleri satın alma ihtiyacını dile getirdi. Hizmetimiz tam olarak bunu ve çok daha fazlasını yapmalarını sağlayacak.

 

Köklü İsviçre Bankası Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Yeni Hizmetini Başlatıyor! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Köklü İsviçre Bankası Bitcoin ve Kripto Paralar İçin Yeni Hizmetini Başlatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!