Ethereum’daki Pozisyonlar Bu Seviyeye Yoğunlaştı: Düşüş Habercisi Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu ayın sonunda vadesi dolacak Ethereum opsiyonlarındaki satım opsiyonları, 2 bin 200 dolarlık kullanım fiyatlı sözleşmelere yoğunlaştı.

Bitfinex Türev Müdürü Jag Kooner’e göre satım opsiyonlarının 2 bin 200 dolarda yoğunlaşması, yatırımcıların uyguladığı hedge alma stratejisinin bir parçası olabilir.

Kooner, “Geçtiğimiz hafta boyunca görülmüş hareketlilik, 3 bin dolardaki zararda (OTM) alım opsiyonlarını alıp bir yandan da aşağı yönlü riske karşı 2 bin 200 dolarlık OTM satımlarıyla hedge almak olmuş olabilir.” dedi.

Bitfinex yöneticisi, Chicago Emtia Borsasındaki (CME) verilerin de bunu desteklediğini düşünüyor. Kooner, “Kurumsal yatırımcılar artık opsiyon piyasasında ve açık pozisyonların iyice büyüdüğü CME’de oldukça aktifler ve Ethereum için 2 bin 200 dolardaki OTM satışları artıyor.” dedi.

Ancak Kooner, opsiyon piyasasındaki verilerin bearish şekilde de yorumlanabileceğini ekledi. “2 bin 200 dolarlık kullanım fiyatındaki Ethereum satış opsiyonlarının birikmesi ve alım opsiyonlarının 2 bin 400 dolarda toplanması, kısa vadede bearish bir görüntü çizebilir ve yatırımcılar, fiyattaki olası düşüşlere karşı hazırlanıyor olabilir.” yorumunu yaptı.

Ethereum’daki Pozisyonlar Bu Seviyeye Yoğunlaştı: Düşüş Habercisi Olabilir! isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’daki Pozisyonlar Bu Seviyeye Yoğunlaştı: Düşüş Habercisi Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!