Eli Sıkı Bitcoin Sahipleri 25 Bin BTC ile Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aktif olarak satış yapmak yerine Bitcoin biriktiren cüzdanlarda bu hafta tüm zamanların rekoru kırıldı.

Blockchain analiz firması CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju tarafından aktarılan bilgilere göre Bitcoin ağında “akümülasyon adresi” olarak nitelendirilen adreslere bir gün içerisinde 25 bin 300 Bitcoin girdi.

Akümülasyon adresleri; dışarıya yönelik işlem yapmamış, en az 10 BTC’si olan, merkezi borsalara ya da madencilere ait olmayan, şimdiye dek en az iki kez coin almış ve en geç son yedi yıl içerisinde işlem yapmış adreslerden oluşuyor.

Bu adreslerde biriken Bitcoinler, dolaşımdaki arzın azalmasına ve dolayısıyla satış baskısının hafiflemesine yol açabilir.

CryptoQuant verilerine göre bu haftanın başında Coinbase borsasından da 18 bin Bitcoin’in çıktı ve bunlar muhtemelen borsa haricindeki cüzdanlara aktarıldı.

Resim

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eli Sıkı Bitcoin Sahipleri 25 Bin BTC ile Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!