Analiste Göre Bitcoin Döngüye Bağlı Hareket Ediyor: Halving Öncesi Ralli Devrede!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli analiste göre Bitcoin (BTC), yarılanma öncesi boğa piyasası dinamikleriyle uyumlu hareket ediyor.

Bitfinex Türev Ürünler Başkanı Jag Kooner, Bitcoin’in 52 bin dolar direncini kırmasıyla birlikte dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Son haftalarda yaşadığımız fiyat hareketinin, tipik Bitcoin yarılanması (halving) öncesi dinamiklerle uyumlu olduğunu belirten Kooner, tarihsel olarak bakıldığında da genellikle yarılanma öncesinde yükselişler yaşandığını vurguladı.

Öte yandan içinde bulunduğumuz yükseliş sezonunun, Bitcoin’i yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) taşıma potansiyeline sahip olduğunu söylerken spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) bu yükselişteki etkisine değindi:

Mevcut piyasa hareketi, önceki Bitcoin döngülerinde gözlemlenen bir eğilim olan yarılanma öncesi ralliyle uyumlu. Bu ralli, fiyatları önceki döngünün en yüksek seviyelerinin ötesine taşıma potansiyeline sahip, zira geçtiğimiz hafta, büyük ölçüde spot Bitcoin ETF girişlerinin etkisi, Bitcoin’in trilyon dolarlık bir varlık olarak yeniden ortaya çıkışmasını sağladı. Tarihsel kalıplar içgörü sağlayabilirken, bunların her zaman tekrarı garanti etmediğini anlamak çok önemlidir

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analiste Göre Bitcoin Döngüye Bağlı Hareket Ediyor: Halving Öncesi Ralli Devrede!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!