Batık Kripto Para Borsası FTX’in Yaşadığı Siber Saldırının Sırrı Hala Çözülemiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası FTX’in iflasıyla bağlantılı olarak yaşanan “sim dolandırıcılığı” halen daha çözüm arıyor.

Kasım 2022’de FTX’in iflas olaylarına paralel olarak 400 milyon dolar değerinde bir hack vakası yaşanmıştı. “Sim dolandırıcılığı” olarak adlandırılan bu vakadan onlarca kişi etkilendi fakat henüz konu özelindeki dava çözülemedi.

Suçlamalarında merkezinde ise Robert Powell, Carter Rohn ve Emily Hernandez yer aldı. Suçlular hakkında açılan iddianamede, FTX’i doğrudan adlandırmamakla birlikte Kasım 2022’deki hack’e dair detaylar yer aldı. Öte yandan suçluların dosyasında yer alan 400 milyon dolarlık hack iddiası ile FTX’den çalınan miktarın aynı olması her iki olay arasında bağlantıyı gözler önüne serdi.

FBI ve diğer federal yetkililer henüz bu üç sanığın suçluluğunu kanıtlayamadı. FTX’den çalınan 400 milyon doların akıbeti hakkında ise net bir açıklama yapılmadı.

Konu hakkında yorumda bulunan ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) ve ABD Adalet Bakanlığı (DOJ) kripto para borsalarına benzer saldırılara karşı dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Batık Kripto Para Borsası FTX’in Yaşadığı Siber Saldırının Sırrı Hala Çözülemiyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!