Analist Uyardı: Bitcoin’de Düzeltme Olabilir, Alım Yapmak İçin Beklenmeli

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para analisti, Bitcoin’in bu haftaki hareketliliğinin ardından piyasanın düzeltmeye girebileceğini açıkladı.

Blockchain analiz platformu CryptoQuant’ta yapılan bir paylaşıma göre Spent Output Profit Ratio (SOPR) olarak bilinen gösterge, 1 seviyesinin üstüne çıktı.

SOPR, bir coin’in oluşturulduğu tarihteki değeri ile harcandığı zamanki değerinin kıyaslanması yoluyla bulunuyor. Burada 1’in üstünde bir seviye elde edilmesi, belli bir zaman aralığı içerisinde hareket ettirilmiş coinlerin genel olarak kâr karşılığında satıldığını ifade ediyor.

Analist, Bitcoin fiyatının yükselmesinin ardından kâra geçmiş yatırımcıların satış yapıyor olabileceğini söyleyerek, “Tarihsel verilere bakılacak olursa Bitcoin’in şu anki durumu, alım yapmak için optimal bir giriş noktası sayılmaz.” dedi.

Bu aşamada her an bir düzeltme olabileceğini ekleyen analist, yeniden alım yapmayı düşünen yatırımcıların SOPR’nin 1’in altına düşmesini beklemesini önerdi.

Analist Uyardı: Bitcoin’de Düzeltme Olabilir, Alım Yapmak İçin Beklenmeli isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Uyardı: Bitcoin’de Düzeltme Olabilir, Alım Yapmak İçin Beklenmeli
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!