Ünlü Analist Ethereum’da Yüzde 40 Yükseliş İçin Aşılması Gereken Seviyeyi Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti DonAlt, Ethereum (ETH) özelinde %40’lık yükseliş beklentisini paylaştı.

Altcoinler özelinde yaptığı başarılı tahminlerle öne çıkan DonAlt, güncel YouTube yayının Ethereum için heyecanlandıran bir hedef paylaştı.  Ethereum’un halihazırda 2.500 dolardaki kritik bir direnç seviyesinde konumlandığını dile getiren analist, buranın yukarı yönlü kırılması durumunda 3.500 dolara doğru bir hareketin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Öte yandan bu hareketin ETH/BTC paritesinde nihayet bir geri dönüş anlamına gelebileceğini savunan DonAlt, bunun yaşanması durumunda altcoin piyasasının genel olarak güç kazanacağını vurguladı.

Ethereum’un sıradaki direncine doğru %40’lık bir payı olduğunu ifade ederken Bitcoin’in ise aynı bölgede %27’lik bir hareket alanına sahip olduğunu kaydederek Ethereum bu senaryoda daha fazla kazanç potansiyeline sahip olduğuna işaret etti:

ETH/USD paritesine haftalık olarak bakıyorum ve 2.500 ila 2.550 doların üzerine çıkarsa, ETH’nin Bitcoin paritesini bile sıkıştırmaya başlayacağı bir dünya olduğunu düşünüyorum. Bu oldukça büyük bir hareket. Bu temelde %40’lık bir hareket olur. Ethereum’da dirence doğru %40’lık bir hareket ve Bitcoin’de dirence doğru %27’lik bir hareket var dolayısıyla bu kırılma gerçekleşirse Ethereum’da aslında biraz daha fazla potansiyele sahip olduğunuzu iddia edebilirsiniz. Bu zor ve riskli bir işlem ama bence dünyanın en kötü işlemi değil.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist Ethereum’da Yüzde 40 Yükseliş İçin Aşılması Gereken Seviyeyi Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!