Ethereum Kurucu Ortağı Fiyat Yükselişi ile Birlikte ABD’li Borsaya ETH Aktardı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum kurucu ortağı, milyonlarca dolar değerinde ETH transferi gerçekleştirdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 10 Şubat günü harekete geçen Ethereum kurucu ortağı Jeffrey Wilcke, kripto para borsası Kraken’e 10,7 milyon dolar değerinde 4.300 ETH transfer etti. Wilcke söz konusu transfer tek bir işlemde gerçekleştirdi.

Ethereum fiyatının uzun süre 2.500 doların üstüne çıktığı zamanda yapılan bu transfer dikkat çekerken kurucu ortaktan işlemin sebebine dair resmi bir açıklama gelmedi. Söz konusu işlemin satış öncesi bir hazırlık transferi olduğunu düşünülüyor.

Geçtiğimiz dönemde Ethereum Vakfı ve bir diğer kurucu ortak Vitalik Buterin de benzer transferlerde bulunmuştu. Fakat Buterin konu hakkında yaptığı açıklamada, şimdiye kadar hiç Ethereum satmadığını ve transferlerin hayır kurumlarına gönderilen Ethereumları kapsadığını belirtmişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 2.503 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Kurucu Ortağı Fiyat Yükselişi ile Birlikte ABD’li Borsaya ETH Aktardı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!