Bitcoin’i Dipten Yakalayan Akıllı Balina Bugün Binance’e Yüklü BTC Taşıdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin düzeltme yaptığı sırada dipten alım yapan akıllı balina, BTC’leri Binance’e yatırarak 20 günde 2,8 milyon dolar kazandı.

On-chain analiz platformu Lookonchain’in 12 Şubat tarihinde yaptığı paylaşıma göre akıllı bir balina, Binance’e 14,43 milyon dolar değerinde 300 Bitcoin yatırdı.

Söz konusu balina 23 Ocak tarihinde Bitcoin fiyatı 39 bin doların altına düştüğü sırada Binance’den 11,6 milyon dolar harcayarak 300 BTC satın aldı. Bitcoin’i adeta dipten yakalayan balina bugün gün içerisinde Binance’e 300 BTC’yi geri yatırdı.

Alım satım işlemi ile birlikte balina, 20 gün içerisinde %24 artışın tamamını yakalamış oldu ve 2,78 milyon dolar kar elde etti.

CoinGecko verilerine göre spot Bitcoin ETF onayının ardından BTC fiyatı, 49 bin dolar seviyelerinden 38.550 dolara kadar gerilemişti. Daha sonra bu düşüşü silerek kısa süre içerisinde 48.150 dolara kadar yükseldi.

Bitcoin, yazım esnasında 48.132 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’i Dipten Yakalayan Akıllı Balina Bugün Binance’e Yüklü BTC Taşıdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!