Arthur Hayes Fikrinden Caydı: Bitcoin Beni Yanılttı, ATH Yapacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto para yatırımcısı Arthur Hayes, daha önceki açıklamalarında Bitcoin‘in mart ayında sert bir düşüş yaşayacağını öngörmüştü. Ancak Hayes, son zamanlarda yaptığı açıklamalarla fikrini değiştirdiğini ve Bitcoin’in bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşacağını ifade etti.

Hayes, 2020 yılında BitMEX borsasından ayrılmak zorunda kaldıktan sonra kripto para dünyasından kopmadı ve blog yazılarıyla varlığını sürdürdü. Vergi kaçırma davasıyla ilgili yaşanan süreç, Hayes’in öngörülerini ve yatırım stratejilerini yeniden değerlendirmesine neden oldu.

Bitcoin’in geçmişteki performansına dayanarak, Hayes’in 35 bin dolar seviyelerine düşüş beklentisi oldukça makul görünüyordu. Ancak kripto para piyasasının volatilitesi ve belirsizlikler göz önüne alındığında, Bitcoin’in beklenmedik bir şekilde yükselişe geçmesi Hayes’i şaşırttı.

Bu durum, Hayes’in Bitcoin’in geleceği hakkındaki düşüncelerini tekrar gözden geçirmesine ve beklentilerini revize etmesine yol açtı. Artık Hayes, Bitcoin’in bu yıl ATH seviyelerine ulaşacağını düşünüyor ve yatırımcılara da bu yönde önerilerde bulunuyor. Hayes sözlerine şunları ekledi:

“Geçen sene bankacılık krizinin başında Bitcoin düşmüştü. Yine aynısının olmasını bekledim ama olmadı. 40 bin doların altına indi, 38 bine gitti ama beklediğim yere kadar düşmedi. Açtığım pozisyonları kapayacağım. Bitcoin yeniden yükseliyor. Aslında benim istediğimi, yapmasını düşündüğüm hareketleri yapmıyor. Ama fark etmez. Günün sonuda yükselecek. Ben zaten ekstra para kazanmak için bu işlemleri açıyorum. Bu sene Bitcoin’in 70 bin dolar olacağını düşünüyorum”

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Arthur Hayes Fikrinden Caydı: Bitcoin Beni Yanılttı, ATH Yapacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!