Solana Ekosistemindeki Coinler Yeniden Ralli Yaptı! Solana Tabanlı Smog Token’dan Sürpriz Çıkış

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halka açık ve merkeziyetsiz blok zinciri platformu Solana ağında inşa edilen coinler, son günlerde yatırımcılarını sevindiriyor.

Geçtiğimiz hafta yayımladığı araştırma ile Bitcoin fiyatının yukarı yönlü atılım yapmakta zorlanacağını ancak Solana’nın ralli yapma potansiyeli taşıdığını söyleyen analistler haklı çıktı.

Araştırma şirketi Wolfe Research, kısa vadede farklı para birimlerinin kripto arenasına çıkabileceğini ve Solana’nın yukarı yönlü bir kırılım yapma ihtimalinin yüksek olduğunu dile getirmişti. 

The Block verilerine göre Ocak ayında, Aralık ayına kıyasla yüzde 30 büyüyen ve 1 trilyon dolarlık işlem hacmiyle tarihi bir zirveye ulaşan Solana ağı, son 7 günde yeniden bir ralli yaptı. CoinMarketCap verilerine göre Solana (SOL), son 1 hafta içerisinde yüzde 8’in üzerinde yükseldi.

1 yılda değeri yüzde 337 artan Solana, bu ağda inşa edilen tokenlere de çıkış getirdi. Solana blok zincirinde yer alan en popüler 10 token arasında ilk üç sırayı SIN, SMOG ve CROCO aldı. 

Solana Tabanlı Smog Token Hızlı Çıkış Yaptı

Solana blok zinciri tabanlı projeler arasında ilk 3’te yer alan SMOG, kripto arenasına hızlı bir giriş yaptı. 7 Şubat tarihinde lansmanı yapılan proje, daha ilk günden en popüler meme coinler arasında girmeyi başardı.

Birdeye verilerine göre SMOG, son 24 saatte 1,62 milyon dolar işlem hacmine ulaştı. 24 saat içerisinde yüzde 856 artış yaşayan projeye ilgi gösteren yatırımcılar, Smog token satın almak için adeta sıraya girdi.

24 saatlik zaman diliminde Smog token satın alan sayısı 1100’ü aştı. Solana tabanlı meme coin projesinin görüntülenme sayıları, mevcut verilere göre son 24 saat içerisinde yüzde 79 binden fazla yükseldi.

Gelin hep birlikte Tolkien dünyasından ilham alan bu meme coin projesini inceleyelim.

Smog Token: Hepsine Hükmedecek Bir Meme Coin

SMOG belirteci ile satışa sunulan Smog token, Solana tabanlı bir SPL tokeni olarak karşımıza çıkıyor. Projenin logosuna bakar bakmaz aklımıza dünyaca ünlü seri Yüzüklerin Efendisi’ndeki Orta Dünya’nın acımasız ejderhası Smaug geliyor. 

Tolkien evreninin hazinesiyle bilinen ejderhasından ilham alan Smog token projesinin sloganında, Yüzüklerin Efendisi’nin belki de en meşhur cümlesine bir gönderme bulunuyor. “Hepsine hükmedecek bir yüzük” repliğine benzer şekilde Smog token, “Hepsine hükmedecek bir meme coin” şeklinde lanse ediliyor.

Lansmanı yapılır yapılmaz hızla artan ve son 24 saat içerisinde yüzde 800’den fazla artan SMOG tokenin 1 milyar 400 bin adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 50’si pazarlama, yüzde 35’i airdrop ödülleri, yüzde 10’u CEX listelemeleri ve yüzde 5’i DEX likiditesine tahsis ediliyor. 

Projeye yatırım yapmak ve Smog token satın almak isteyen kripto meraklıları, SOL, USDT, BONK başta olmak üzere kısa sürede gelir getirme potansiyeli bulunan bu ralliye dahil olabiliyor.

Dextoolsapp, Dexscreener ve Birdeye’da trend coinler arasına giren Smog, yaptığı yükseliş ile adından söz ettiriyor. 0,001419 dolardan satışa sunulan SMOG, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla  0.02041 dolardan alıcı buluyor. 

Yatırımcılar Smog Airdrop Etkinliği İçin Heyecanlanıyor

Kripto dünyasına adım atar atmaz en popüler meme coin projeleri arasına girmeyi başaran Smog token ekibi, gelmiş geçmiş en görkemli airdrop etkinliğini vadediyor. Airdrop etkinliğine katılmak ve ödül kazanma şansı yakalamak isteyen kripto meraklılarının bir takım görevleri tamamlaması gerekiyor.

Smog airdrop etkinliğe katılmak için öncelikli olarak elbette Smog token satın almak gerekiyor. SMOG sahipleri, airdrop sayfasında paylaşılan görevleri tamamlayarak kazanma şansını artırıyor. 

İlk katılım için projenin Twitter, Telegram ve Discord hesaplarını takip etmek gerekiyor. Ardından katılımcılar günlük olarak bir dizi görevi daha yerine getiriyor. Bu görevler arasında da günlük internet sitesi ziyareti gibi basit ödevler göze çarpıyor. Şu ana kadar airdrop etkinliğine katılan sayısı, daha şimdiden 300’ü geçiyor. 

Projenin yol haritasına göre 3 aşaması bulunuyor. İlk aşamada airdrop araştırması, staking inşası ve sosyal aktivasyon gibi başlıklar bulunuyor. İkinci aşamaya geçildiğinde airdrop etkinliği başlıyor ve token yakma imkanları değerlendiriliyor. 

Projenin son yani üçüncü aşamasında daha fazla airdrop etkinliği olma ihtimalinden söz ediliyor. Proje ekibi yol haritasına göre topluluğun heyecanını üst seviyede tutmak için yoğun bir çalışma sürdürüyor.

SMOG Token Nasıl Satın Alınır?

Smog token satın almak isteyen yatırımcılar, Jupiter aracılığıyla Solana uyumlu kripto cüzdanını bağlayarak işlem yapabiliyor. Smog satın almak için katılımcılar, SOL, USDT, BONK veya başka bir seçenek tercih edebiliyor.

Token satın alımı sonrasında katılımcılar Zealy topluluğuna katılarak airdrop etkinliği için sıraya girebiliyor. Katılımcılar ne kadar fazla sayıda görev tamamlarsa kazandığı puan da o kadar yüksek oluyor. 

Smog ekibi proje sayfasında yer alan bilgilere göre Early Dragon Slayers (İlk Ejderha Katilleri) adını verdiği erken dönem katılımcılara ekstra bir takım ödüller sunacağını da belirtiyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Ekosistemindeki Coinler Yeniden Ralli Yaptı! Solana Tabanlı Smog Token’dan Sürpriz Çıkış
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!