Bitcoin İlk ETF Yatırımcıları Kara Geçerken Yılın ATH Seviyesine Yükselebilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) 12 Ocak tarihinden bu yana ilk defa 46 bin doların üzerine çıkarken gözler 50 bin dolar bandına çevrildi.

Spot Bitcoin ETF onaylarının arından kısa süre sonra 48.490 dolara kadar yükselen Bitcoin, bu yükseliş ivmesini koruyamamış ve 38 bin dolara kadar geri çekilmişti. Fakat son günlerde yaşanan ani fiyat hareketleri, Bitcoin’i 46 bin doların üstüne kadar taşıdı.

Yaşanan değerlenmenin ardından fiyatın 48.490 dolar seviyesindeki likiditeyi temizlemek adına daha fazla yükseleceğine dair beklentiler de arttı.

Konu hakkında açıklamada bulunan yatırım firması LMAX Digital analistleri, Bitcoin’in daha da yükselmesini ve muhtemelen 50.000 dolar seviyesine ulaşmasını beklediklerini belirtti:

Teknik olarak konuşursak, Bitcoin bir aralıktan çıktı ve 50.000 doları kırıp bu yılın en yüksek seviyesine doğru hareket etmesi beklenebilir.

Konuya farklı bir perspektiften bakan CEC Capital’de kripto ETP uzmanı olan Laurent Ksiss ise fiyatın 45 bin doların üzerine çıkmasının tüm spot Bitcoin ETF yatırımcıların kara geçirdiğini ve bu doğrultuda bir kar satışı yaşanabileceğini öngördü. Kar satışlarının yaşanması durumunda 40-42 bin dolara bir düzeltme yaşanabileceğini vurguladı:

45.000 doları aşmak, bitcoin ETF’sine yığılan erken yatırımcıların neredeyse parada olmasını sağlıyor, bu yükselişe devam edersek bir miktar kar alındığını bile görebiliriz ve 42.000 – 40.000 dolar seviyesinin test edilebileceği bir tersine dönüşü tetikleyebiliriz.

Bitcoin İlk ETF Yatırımcıları Kara Geçerken Yılın ATH Seviyesine Yükselebilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin İlk ETF Yatırımcıları Kara Geçerken Yılın ATH Seviyesine Yükselebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!