Ethereum Fiyatını Yükseltmesi Beklenen Aşamalardan Birinde Test Başarıyla Geçildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) sıradaki güncellemesini son test ağında başarıyla çalıştırırken yükseliş rüzgarları gün geçtikçe güçleniyor.

Ethereum fiyatı sadece son 24 saat içerisinde %3 civarında yükseliş yaşayarak dikkatleri üzerinde topladı. Yükseliş arkasında ise birçok neden vardı.

Bu nedenlerden bir tanesi ve belki de önümüzdeki günlerde en çok konuşulacak olanı, Ethereum ağı için kritik bir değere sahip olan Dencun yükseltmesi olarak öne çıkıyor.

Rollup’lar üzerindeki işlem maliyetlerini düşürmeyi ve ağı daha ölçeklenebilir hale getirmeyi amaçlayan Dencun yükseltmesi, son test ağı Holesky’de 7 Şubat günü başarıyla tamamlandı. Geriye kalan tek şey, geliştiricilerin ana ağ (mainnet) lansmanı için bir tarih belirlemesi olacak. Topluluktan yükselen seslere göre ana ağ entegrasyonu mart ayında gerçekleşecek.

Başarılı giden güncellemeye paralel olarak dev yatırım şirketleri Ark Invest ve 21Shares’in kısa süre önce spot Ethereum ETF başvuru dosyasında yaptığı güncelleme de fiyata pozitif yansıdı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum ETF’i hakkındaki nihai kararını 23 Mayıs tarihine kadar vermesi beklenirken önümüzdeki 2-3 aylık süreçte Ethereum’un Bitcoin’den bile daha iyi performans sergileyeceğine yönelik beklentiler iyice arttı.

Kısa süre önce konu özelinde açıklamada bulunan kripto para analisti Michael van de Poppe, önümüzdeki süreçte Ethereum’un Bitcoin’e kıyasla daha fazla kazandırabileceğini söylemişti.

CoinGecko verilerine göre Ethereum, yazım esnasında 2.424 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Fiyatını Yükseltmesi Beklenen Aşamalardan Birinde Test Başarıyla Geçildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!