Analiste Göre Ethereum İçin Kritik Tarihteki Veriler Yükselişin Habercisi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Ethereum ETF onayına ilişkin mayıs ayı beklentisi, Ethereum opsiyon piyasaları üzerinde yükseliş etkisi yaratıyor.

Bitfinex Türev Ürünler Başkanı Jag Kooner, spot Ethereum ETF beklentilerinin piyasalar üzerindeki etkisine değindi. The Block’a konuşan deneyimli isim, Ethereum opsiyon piyasalarının mayıs ayında gelebilecek bir onaya göre hareket etmeye başladığını kaydetti.

Kooner açıklamasının devamında, mart, nisan ve mayıs ayları için uzun vadeli calls opsiyonlarında gözle görülür bir artış olduğunu vurguladı. Verilere göre opsiyon yatırımcıları Ethereum fiyatının mayıs ayında güncel duruma göre daha yüksekte olacağını düşünmeye başladı.

Bloomberg kıdemli ETF analistleri, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum ETF başvurularını 23 Mayıs tarihinde onaylayabileceğini belirtmişti.

Kooner her ne kadar mayıs ayına yönelik bir yükseliş yönlü beklenti olsa da, yatırımcıların olası bir erteleme haberine karşı temkinli davrandıklarını ifade etti. Ethereum için yükseliş yönlü opsiyonların ağırlılı olarak 2.900 dolar civarında kümelendiğini işaret etti:

Yatırımcılar Ethereum opsiyon sözleşmelerini 23 Mayıs tarihini göz önünde bulundurarak ayarlıyor gibi görünüyor. Öte yandan Ethereum’un bir menkul kıymet ya da emtia olarak kategorize edilmesi, bu tahminleri ve opsiyon piyasasının tepkisini etkileyen önemli bir faktördür. Nisan sonu ve daha uzun vade tarihleri için, maksimum acı fiyatı 2.400 dolar civarında daha yüksek ve orada da ağır bir çağrı tarafı önyargımız var, kullanım fiyatına göre en yüksek açık faiz 2.900 dolar civarında.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analiste Göre Ethereum İçin Kritik Tarihteki Veriler Yükselişin Habercisi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!