Yapay Zeka Altcoin’i Vitalik Buterin Yükselişi ile 3 Milyar Dolara Ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapay zeka odaklı blokzinciri Bittensor’un token’ı 3 milyar dolarlık piyasa değerini aştı.

Açık kaynaklı yapay zekanın geliştirilmesini teşvik eden Bittensor’un yerel token’ı TAO’ya olan ilgi her geçen gün büyüyor. Sadece 1 hafta önce Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin tarafından övülen proje, hem fiyat yükselişi hem de piyasa değerindeki artışla dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Buterin kısa süre önceki makalesinde Bittensor hakkında şunları söylemişti:

Daha iyi yapay zeka oluşturmayı teşvik etmek için kripto teşvikleri kullanmak’, onu tamamen şifrelemek için kriptografi kullanmanın tam tavşan deliğine inmeden de yapılabilir: Bittensor gibi yaklaşımlar bu kategoriye giriyor.

CoinGecko verilerine göre TAO’nun piyasa değeri 6 Şubat itibariyle 3 milyar doları aşmayı başardı ve bu TAO’yu piyasa değeri bakımından kripto para sektörünün en değerli 29. projesi haline getirdi.

Yapay zeka yarışında, merkeziyetsiz yapay zeka kavramıyla öne çıkan Bittensor, 2025 yılında gerçekleştireceği yarılanma (halving) ile de boğa yönlü düşünenlerin sayısını artırdı.

Kripto para analiz platformu Delhi Digital araştırmacısı geçtiğimiz günlerde TAO özelinde detaylı bir analiz yaparak projenin gelecek potansiyeline değinmişti.

Son 1 ay içerisinde %135 yükseliş sergileyen TAO, yazım esnasında 485 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yapay Zeka Altcoin’i Vitalik Buterin Yükselişi ile 3 Milyar Dolara Ulaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!