SEC Beklenen Ethereum Kararını Erteledi: Gözler Önemli Tarihe Çevrildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Invesco ve Galaxy tarafından spot Ethereum ETF’si için yapılan başvuruyu erteledi.

SEC’den bir spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurusu için daha erteleme kararı geldi. Kurum tarafından 6 Şubat günü yapılan açıklamada, kripto para odaklı yatırım şirketleri Invesco ve Galaxy tarafından ortaklaşa sunulan spot Ethereum ETF’ine ilişkin karar ileriki bir tarihe ertelendi.

Bu erteleme kararına gerekçe olarak dosyanın detaylarının araştırılması için daha fazla zamana ihtiyaç duyulduğunu belirten SEC, diğer ertelemeleriyle tutarlı bir tavır sergiledi.

SEC, Invesco Galaxy Ethereum ETF için yorumların 21 gün içinde yapılması gerektiğini ve 35 gün süren bir itiraz periyodu olduğunu belirtti.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bloomberg kıdemli ETF analisti James Seyffart, SEC’den gelen bu erteleme kararının %100 beklentileriyle uyuştuğunu vurgularken tekrardan 23 Mayıs tarihini işaret etti:

SEC kısa süre önce Invesco ve Galaxy’nin spot Ethereum ETF talebini erteledi. Bu kesinlikle beklediğim bir şeydi. Önümüzdeki süreçte daha fazla erteleme göreceğiz. Şu an için kritik olan tek tarih 23 Mayıs.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Beklenen Ethereum Kararını Erteledi: Gözler Önemli Tarihe Çevrildi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!