Binance’in 4 Altcoin’i Delist Edeceği Duyurusu ile Birlikte Fiyatlarda Sert Düşüş Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, dört altcoin’i platform üzerinden tamamen delist edeceğini duyurdu.

Binance 6 Şubat tarihinde yaptığı resmi açıklama ile düzenli olarak yaptığı incelemeler akabinde Aragorn (ANT), Multichain (MULTI), Vai (VAI) ve Monero (XMR) kripto paralarını delist etme kararı aldığını açıkladı.

Delist işlemi ile birlikte ANT/BTC, ANT/USDT, MULTI/USDT, USDT/VAI, XMR/BNB, XMR/BTC, XMR/ETH ve XMR/USDT işlem çiftleri TSİ 20 Şubat saat 06.00 itibariyle spot işlemlerden kaldırılacak ve alım-satıma kapatılacak.

Binance varlık çekimlerinin 20 Mayıs 2024‘e kadar destekleneceğini söyledi.

Söz konusu altcoinler ayrıca marjin işlemlerden 16 Şubat tarihinde, vadeli işlemlerden 15 Şubat tarihinde, Binance Pay ve kredi platformundan 18 Şubat tarihinde, ticaret botu ve hediye kartından 20 Şubat tarihinde kaldırılacak.

Binance’in delist duyurusu ile birlikte altcoinlerin fiyatlarında da hareketlilik başladı. CoinGecko verilerine göre gizlilik odaklı bir altcoin olan XMR, 165 dolardan %11 düşüş ile 147 dolara, MULTI 2,05 dolardan %10 düşüş ile 1,84 dolara kadar çakıldı. Bir stablecoin olan VAI fiyatında gözle görülür bir değişiklik yaşanmazken ANT ise önce %4 değer kaybı ile 5,87 dolardan 5,63 dolara geriledi ardından ise yükseliş yaşadı ve düşüşten önceki seviyelerinin üzerine yükseldi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’in 4 Altcoin’i Delist Edeceği Duyurusu ile Birlikte Fiyatlarda Sert Düşüş Var!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!