Binance’de Sızıntı Var İddiası Ortalığı Karıştırdı: Resmi Hesaptan Açıklama Yapıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kullanıcı bilgilerinin sızdırıldığına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Binance kısa süre önce kritik bir sızıntı iddiasıyla karşı karşıya kaldı. “otteroooo” isimli bir sosyal medya kullanıcısı 4 Şubat tarihli paylaşımında, Binance kullanıcılarına ait bilgilerin dep weeb üzerinde satışa çıktığını ve muhtemelen github kaynaklı bir sızıntı yaşandığını öne sürmüştü.

Kullanıcı tarafından paylaşıma ek olarak sunulan görselde, Binance kullanıcılarının adlarını, ülkelerini ve telefon numaralarını sattığını belirten bir dep web ilanı yer alıyordu.

Fakat Binance ekibi bu iddiaların üzerine hemen harekete geçerek resmi bir açıklamada bulundu. Söz konusu açıklamada, konu hakkında tüm detaylı araştırmaların yapıldığı ve herhangi bir sızıntının olmadığı belirtildi:

Güvenlik ekibimiz tüm potansiyel tehditler gibi bunu da değerlendirdi ve Binance sistemlerinden böyle bir sızıntı olmadığını doğruladı. Kullanıcı hesapları güvendedir. Hesaplar, MFA, biyometri, kimlik doğrulayıcılar vb. dahil olmak üzere birçok savunma yoluyla güvence altına tutulmaktadır. Her zaman olduğu gibi, araştırabilmemiz ve gerektiğinde kullanıcıları korumak için harekete geçebilmemiz için potansiyel hataları ve güvenlik sorunlarını bizimle paylaşan herkese teşekkür ederiz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’de Sızıntı Var İddiası Ortalığı Karıştırdı: Resmi Hesaptan Açıklama Yapıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!