Vitalik Buterin Meme Coin Fiyatını Uçurdu: Özrü Yüzde 40 Yükseliş Getirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin’in özür dilemesi, meme coin fiyatında yükselişi tetikledi.

Vitalik Buterin kısa süre önce bir açıklamasına not olarak HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN) isimli meme coin’i bir scam (dolandırıcılık olarak nitelendirmişti. Buterin’in bu açıklaması topluluk üyelerinden tepki aldı.

Sosyal medya üzerinden Buterin’e ulaşan ve projenin dolandırıcılık amaçlı olmadığını hatta Afrika’daki bazı köylere kuyu açarak insani destekte bulunduğunu belirtti.

Buterin tüm bunların üzerine ilk notunun altına ekleme yaparak özürlerini iletti ve bu projenin dolandırıcılık olmadığını sadece bir meme coin olduğunu yazdı.

Buterin’in bu açıklamalarının ardından BITCOIN fiyatı hızlı bir şekilde %40 değer kazandı:

Düzeltme, 24.02.02. Bu yazının önceki bir versiyonunda bu token’ın Bitcoin’i taklit etmeye çalışan bir aldatmaca olduğu belirtilmişti. Öyle değil. Bu bir meme coin.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %40 yükseliş sergileyen BITCOIN, 0,044 dolardan 0,063 dolara kadar ulaştı. BITCON yazım esnasında 0,052 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Vitalik Buterin Meme Coin Fiyatını Uçurdu: Özrü Yüzde 40 Yükseliş Getirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!