Bitcoinlerine El Konulan Meşhur İsim Kendi Kripto Parasını Çıkarabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkında cinsel saldırı ve insan kaçakçılığı suçlaması bulunan sosyal medya fenomeni Andrew Tate, kripto para işine girebilir.

Birçok medyatik olayla gündeme gelen Andrew Tate, kendi kripto parasını piyasaya sürebilir. Tate kısa süre önce sosyal medya üzerinden bir gönderi paylaşarak, asla satmayacağına söz verdiği bir kripto para fikrini paylaşmıştı.

Bu kripto parayı 100 milyon dolar bütçe ile destekleyeceğini belirtirken topluluğa erken erişim ve indirim sağlayacağını vurgulamıştı. Gönderinin devamın şu ifadelere yer verdi:

Kendi kripto paramını çıkarıp üstüne onu hiç satmayacağımı söylesem bu konuda ne düşünürdünüz? Yaşayan en ünlü adam olduğum için, her yerde bu kripto paranın tanıtımını yapacağım; hepinizin para kazanmasına izin vereceğim.

Fakat Tate kripto para temalı gönderisini paylaştıktan kısa süre sonra sildi. Tate servetinin büyük kısmını Bitcoin (BTC) yatırımı sayesinde kazanarak öne çıkan isimler arasında yer almıştı. Tate geçtiğimiz açıklamalarında asla bir kripto para çıkartmayacağını söylemiş olmasına rağmen böyle bir gönderi atması ve üstüne bu gönderiyi de kısa süre içerisinde silmesi beraberinde spekülasyonları getirdi.

Geçtiğimiz yıl haziran ayında, Romanya adaletinin karşısına çıkan Tate’nin 15 mülküne, 15 lüks arabasına, 14 saatine ve 560.000 dolar değerindeki yaklaşık 21 Bitcoin‘ine el konulmuştu. Tate’nin o Bitcoinleri halen daha geri alabileceği düşünülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoinlerine El Konulan Meşhur İsim Kendi Kripto Parasını Çıkarabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!